Soalan Umum Mengenai Perisian Perakaunan Awan Biztory

Modified on Thu, 8 Oct, 2020 at 5:53 PM

Apa yang boleh dilakukan dengan mengunakan Biztory?

Perisian kami Boleh Diakses, Bertanggungjawab, dan Terjangkau yang dirancang untuk mengendalikan perakaunan harian anda dengan fleksibel kapanpun, di mana sahaja anda berada. Ia juga merupakan sistem perakaunan yang diakui oleh akauntan dan disokong sepenuhnya oleh keselamatan data SSL 128-bit. Sekarang semua orang mampu. Serendah RM49 / bulan, dapatkan kecekapan dengan Biztory hari ini!- Ingin mengetahui lebih lanjut mengenai kami? Anda boleh menonton 90 saat video untuk mengenai Biztory.


Bolehkah saya menggunakan Biztory jika saya tidak mempunyai pengetahuan IT / Perakaunan?


Ya, boleh. Dengan antara muka perisian yang mesra pengguna kami, kini semua orang dapat menangani tugas perakaunan tanpa memerlukan pengetahuan perakaunan


Biztory juga merupakan perisian yang melayani orang yang tidak mahir teknologi, kerana semuanya dirancang dalam bentuk yang paling sederhana.


Kami juga percaya bahawa pendidikan kendiri adalah kaedah terbaik untuk mempelajari sesuatu, oleh itu, tidak kira negara atau negara mana anda berada, anda masih boleh belajar sendiri perisian tersebut kerana kami mempunyai halaman penyelesaian yang dipenuhi dengan tutorial.


Adakah saya perlu mengupah kerani akaun khas untuk melakukan kerja perakaunan?


Tidak perlu, anda tidak perlu mengupah kerani akaun khas untuk membuat kerja akaun.


Anda dapat mengurus dan memantau aliran tunai masa nyata dan prestasi perniagaan anda bila-bila masa, di mana sahaja. Anda bahkan boleh membuat invois penjualan dan pembelian anda dan menentukan anggaran cukai yang perlu dibayar oleh anda sendiri atau pasukan penjualan anda.


Biztory sesuai untuk kebanyakan PKS, mudah digunakan, dapat menguruskan perakaunan sendiri dan menentukan anggaran cukai yang perlu dibayar.


Sekiranya anda menghadapi kesukaran, anda boleh pergi ke sokongan pelanggan Biztory untuk mengemukakan soalan.


Biztory menawarkan beberapa pilihan sokongan yang direka untuk membantu anda! Pasukan sokongan pelanggan kami yang berpengalaman akan memastikan bahawa masalah anda akan diselesaikan. Ini memberi anda maklumat terkini, patuh dan disokong secara teknikal.


Mengapa Perisian Perakaunan Awan Biztory penting untuk membantu perniagaan PKS?

Idea di sebalik perisian ini adalah untuk membantu orang menjalankan dan mengekalkan perniagaan mereka dengan jayanya, terutamanya PKS.


Penyelidikan telah menunjukkan bahawa terdapat lebih daripada 80% PKS yang gagal dalam satu tahun, dan kami percaya bahawa salah satu penyebabnya ialah orang tidak memperhatikan aliran tunai dan perbelanjaan yang masuk dan keluar dari syarikat mereka.


Dengan Biztory, pelanggan kami kini dapat merasa lebih lega kerana, dengan perisian kami, mereka sekarang tidak hanya dapat mencatat invois, pembelian dan perbelanjaan mereka, tetapi mereka juga dapat melakukan rekonsiliasi bank bulanan mereka dengan perisian kami.Apa yang boleh dilakukan oleh perniagaan untuk perniagaan anda?


  • Buat dan hantar invois, Walaupun anda dalam perjalanan.


Anda boleh menyesuaikan invois dengan logo, syarat pembayaran, dan menyelesaikannya dalam masa kurang dari 5 minit. Ketahui Lebih Lanjut


  • Bilkan invois anda secara automatik, sementara anda memberi tumpuan untuk membina perniagaan anda


Ada bil berulang? Biztory dapat membantu anda membuat dan menghantar secara automatik kepada pembeli anda. Yang perlu anda buat hanyalah menentukan jadual. Ketahui Lebih Lanjut  • Tukarkan sebut harga menjadi invois dalam satu klik. Jimat masa menaip, lebih banyak masa masuk

Bil pelanggan baru anda dengan menukar sebut harga yang telah anda kirim ke dalam invois. Yang diperlukan hanyalah dengan satu klik dan anda masih boleh mencuba. Ketahui Lebih Lanjut


  • Hantar Invois melalui E-mel / Whatsapp. Faktur semasa dalam perjalanan kapan saja, di mana sahaja.


Pautan URL invois yang dihasilkan secara automatik untuk anda berkongsi invois dalam satu klik melalui e-mel atau sosial. Ketahui Lebih LanjutLebih banyak ciri mengenai Jualan dan Sebutharga
Bagaimana perisian ini dapat bertahan lama?


Itu bergantung pada berapa lama anda menggunakan Biztory.

Data anda mesti disimpan sekurang-kurangnya 7 tahun.

Anda boleh memuat turun data anda sendiri untuk sandaran anda sendiri.


Semua data anda akan disimpan di pelayan kami selagi anda tetap menggunakan perkhidmatan Biztory. Sesuai LHDN, semua dokumen syarikat mesti disimpan selama 7 tahun jadi kami mendorong pengguna untuk memuat turun dokumen yang diperlukan untuk cadangan anda sendiri untuk rujukan juga.


Bolehkah saya log masuk dari telefon dan PC?

Ya, kami memiliki versi desktop, versi web mudah alih, aplikasi mudah alih (baru diluncurkan), menikmati kemudahan membuat penjualan kapan saja dan di mana saja.


Aplikasi Perakaunan Awan Mudah Alih Biztory


Biztory memperkenalkan anda kepada Aplikasi Perakaunan Awan Bergerak Biztory eksklusif untuk membantu anda dalam membuat dan menjejaki perniagaan anda dalam perjalanan. Sekarang, kami berkongsi dengan semua pelanggan kesayangan kami, Percubaan Percuma Akaun Perakaunan Awan Biztory Mudah Alih untuk menikmati pengalaman yang lancar dalam membuat penjualan kapan saja, di mana sahaja. Klik sini untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Apl Perakaunan Awan Mudah Alih Biztory.


Testimoni pelanggan

Biztory sentiasa berusaha berimprovisasi untuk memenuhi semua keperluan pelanggan kami, dan kami selalu gembira mendengar maklum balas pelanggan kami. Kami mempunyai pelanggan di seluruh Malaysia, dan berikut adalah beberapa testimoni.


                                Maklumat lanjut mengenai apa yang pelanggan katakan mengenai kami


Klik bawah untuk mengenai lebih banyak:

 

Perkongsian BiztoryDi Biztory, kami sentiasa berusaha untuk memberikan apa yang boleh kami lakukan kepada pelanggan kami untuk meningkatkan perniagaan mereka dengan lebih baik. Namun begitu, apa yang dapat kita lakukan sendiri sangat terhad. Oleh itu, apabila kita bekerjasama, kita dapat membuat penyelesaian yang lebih baik untuk PKS, dan memperbaiki diri kita pada masa yang sama. Ketahui Lebih Lanjut

 

Adakah Biztory menyediakan latihan / sesi Demo Dalam Talian untuk pengguna?

 

- Sesi Demo Dalam Talian

 

(Rujuk perkhidmatan dengan profesional yang kompeten.)

Mencari pembantu untuk menjalankan demo langsung dalam talian dengan anda? Untuk memastikan bahawa anda mempunyai pengalaman yang lebih baik, anda dibenarkan menempah sesi demo langsung dalam talian dengan kami. Demo dalam talian ini disediakan berdasarkan asas 1 hingga 1, dengan tujuan untuk memberi anda pemahaman yang lebih baik mengenai sistem kami. Oleh kerana demo akan ditunjukkan dalam talian melalui komputer, sediakan komputer riba / komputer dan fon telinga anda sendiri.

 

 

① Untuk memberi anda pemahaman yang lebih baik mengenai sistem Biztory

② Untuk memulakan dan memahami cara mengawasi perniagaan dengan mudah

 

【Demo Dalam Talian PERCUMA】

 

 

  1. Kami akan memberi anda nasihat profesional dan mengesyorkan rancangan Biztory yang paling sesuai yang sesuai dengan keperluan perniagaan anda.

  2. Demo dalam talian ini dilakukan dengan konsultasi 1 hingga 1 dengan tujuan untuk memberi anda pemahaman yang lebih baik mengenai sistem perisian Biztory dan anda boleh mendapatkan akses segera ke pengalaman langsung.

  3. Semasa demonstrasi dalam talian, anda mungkin boleh mengemukakan sebarang pertanyaan mengenai perisian Biztory. Perunding profesional kami sentiasa bersedia untuk menyelesaikan keraguan anda mengenai Biztory.

 

 

             Tempah Demo Dalam Talian Sekarang: https://bit.ly/bizonlinedemo

 

- Tanya saya Apa sahaja (AMA)

AMA adalah konsultasi luar talian 1 hingga 1 dan juga tutorial di tempat.

 

Anda boleh mendaftar dengan mengklik pautan: https://calendly.com/biztory/ama (Slot Terhad) sultasi luar talian ini tidak tersedia.

 

- Latihan Di Tapak

 

Selain itu, kami mempunyai penyelesaian yang siap untuk membantu pengguna untuk mengurus dan memahami bagaimana Biztory berfungsi, termasuk tutorial video, mengajar langkah demi langkah sekarang bagaimana berfungsi.

Dengan ini, anda boleh mula mendaftar akaun Biztory percubaan 30 hari percuma untuk menikmati ciri perakaunan yang lengkap.

Was this article helpful?

That’s Great!

Thank you for your feedback

Sorry! We couldn't be helpful

Thank you for your feedback

Let us know how can we improve this article!

Select at least one of the reasons
CAPTCHA verification is required.

Feedback sent

We appreciate your effort and will try to fix the article